Sklep internetowy z mozaikami diamentowymi oferuje klientom szeroki wybór wzorów. Osoby zainteresowane zakupem zestawu do diamond paintingu znajdą w asortymencie płótna przedstawiające zwierzęta, postacie, krajobrazy, budynki i motywy religijne. W sklepie obecna jest niejedna mozaika dla dzieci. Płótna występują w dwóch rozmiarach (30x30 i 30x40). Gotowe obrazki z bohaterami z kreskówek można oprawić w ramki i zawiesić w dziecięcym pokoju.

Diamond painting polega na przyklejaniu kolorowych koralików do płótna pokrytego nadrukiem i warstwą klejącą. Nanoszenie diamencików ułatwia specjalny aplikator. Koraliki można przechowywać w pudełku dołączonym do zestawu.

Instrukcja w prosty sposób wyjaśnia jak budować obrazki z diamencików. Diamond painting może przypaść do gustu nie tylko osobom dorosłym, ale także dzieciom w wieku szkolnym. Zestaw do tworzenia mozaik sprawdzi się w roli prezentu urodzinowego lub imieninowego. Można go zamówić w sklepie internetowym działającym na stronie diamondart.pl.

Data dodania: 10-09-2022

Opinie o WESTEROS Dariusz Grzyb diamondart.pl