Bikemia - ogólnopolska sieć sklepów rowerowych

Bikemia to sieć stacjonarnych sklepów rowerowych zlokalizowanych w Łodzi, Tomaszowie Mazowieckim, Bełchatowie, Piotrkowie Trybunalskim, Wrocławiu i Wieluniu. W każdym ze sklepów na klientów czeka szeroki wybór rowerów oraz części i akcesoriów, a także profesjonalny serwis rowerowy. Oferowane w sklepach produkty to znane i liczące się w branży rowerowej marki. Bogaty wachlarz artykułów rowerowych zróżnicowany pod względem zastosowania i przeznaczenia, pokrywa zapotrzebowanie szerokiego profilu klientów. Fachowa obsługa doradzi zarówno początkującym, jak i zaawansowanym rowerzystom.

Bikemia to również internetowy sklep rowerowy. Bogata oferta produktowa na stronach bikemia.com pozwala na dobór najodpowiedniejszego modelu, a  funkcjonalna nawigacja strony upraszcza formalności z tym związane. Bikemia.com umożliwia zakup roweru bez wychodzenia z domu, a dostawa do klienta kurierem jest bezpłatna!

www.bikemia.com – stuprocentowy sklep rowerowy!