ARKUS & ROMET Group

Romet towarzyszy pokoleniom Polaków w ich przygodach z jednośladami od 1948 roku. Teraz ta legendarna marka na nowo zdobywa rynek poprzez przemyślane konstrukcje, harmonijnie dobrane komponenty i nowoczesna stylistykę.
Zdobywanie nowych terytoriów oznacza stałe przesuwanie granic tego, co jest możliwe i ciągłą innowację. Najnowocześniejsze technologie, jakich używamy, to środek w dążeniu do perfekcji. Trzymamy ręką na pulsie zmian, a nasze rowery doskonale wpisują się w aktualne światowe trendy. W naszej zupełnie nowej, rozbudowanej kolekcji znalazły się rowery amortyzowane enduro i all mountain z zawieszeniem Swift Link, na kołach o wielkości 27,5 i 29 cali oraz karbonowe maszyny do ścigania się w MTB i na szosie. Nasze rowery powstały z pasji do jeżdżenia. Tworzenie roweru to proces, w którym doskonalimy go, by jeszcze lepiej pasował do tego jak i gdzie jeżdżą użytkownicy naszych rowerów.
Zaawansowane technologicznie rozwiązania, współpraca producenta Arkus & Romet Group z uznanymi dostawcami z całego świata sprawiają, że rowery Romet cieszą się dużą popularnością i zaufaniem klientów w Polsce i Europie